De Entertainment Koning
D.J.
Home Offerte Contact
     
  The Party DJ

Uw partner voor op maat gesneden muzikaal entertainment! De DJ voelt precies aan wat de gasten willen horen en zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer!

U bent op zoek naar een geschikte allround DJ voor uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of themafeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen een complete DJ-booth waarbij de Booth kan worden aangepast aan het thema inclusief licht en geluid. Uiteraard is deze set uit te breiden met extra verlichting! Door onze ruime ervaring zijn wij thuis in de verschillende muziekstijlen. Van rock & roll tot reggae en van R&B tot salsa. We spelen op een professionele manier in op de wensen van de gasten.

Om goed in te kunnen spelen op de wensen van de klant vinden wij het belangrijk om vooraf een telefonische intake te plannen zodat de verwachting die u als klant heeft ook kunnen worden waargemaakt en wij als organisatie vooraf al enigszins weten wie de doelgroep van de avond is! Wij zijn ons er terdege van bewust dat naast goed eten en drinken de juiste muziek zorgt voor het al dan niet slagen van een avond.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte.