De Entertainment Koning
Attractieverhuur
Home Offerte Contact
     
  Attractieverhuur

Organiseert u een personeelsfeest, bijeenkomst, open dag, re√ľnie of barbecue en wilt u uw gasten op en top vermaken? Dan bent u bij de Entertainmentkoning aan het juiste adres.

De Entertainmentkoning verhuurt mooie attracties voor jong en oud. Voor sportieve zeskampen, winkelopeningen, bedrijfsevents en (sportieve) evenementen heeft u de juiste partij gevonden.
Ons assortiment is zeer uitgebreid, van diverse formaten springkussens tot een uitdagende stormbaan. Ieder evenement kunnen wij voorzien van een prachtige attractie, voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Wat denkt u van de indrukwekkende kratstapeltoren, de welbekende rodeostier of een mooie draaimolen.

Ook op het gebied van eyecatchers hebben wij ruime keuze zoals opvallende skytubes, opblaasbare baby, champagnefles of reuzecadeau. Naast de verschillende attracties die de Entertainmentkoning aanbiedt zijn wij ook gespecialiseerd in kinderentertainment. Klik in het menu op kinderentertainment voor meer informatie.

De entertainmentkoning denkt graag met u mee. Bel of mail daarom altijd even zodat wij met u kunnen meedenken en een passend voorstel aan u kunnen doen.

Hieronder de verschillende attracties:

 
  Reuzenklauterbaan/Zeephelling (17 x 4 m.)

 
  Kratstapelen

 
  Springkussen Multiplay (5 x 5 m.)

 
  Springkussen Circus (5 x 4,5 m.)

 
  Springkussen Mini (3 x 3 m.)

 
  Obstakelbaan ”Aquarium” (12 x 3 m.)

 
  Abraham opblaasbaar (h. 4,5 m.)

 
  Sarah opblaasbaar (h. 4,5 m.)

 
  Baby opblaasbaar (h. 4,5 m.)

 
  Eyecatcher Champagnefles (h. 7 m.)
Ook zeer geschikt als openingsact, gevuld met heliumbalonnen.

 
  Eyecatcher Reuzencadeau (h. 2,5 x 2,5 m.)
Ook zeer geschikt als openingsact, gevuld met heliumbalonnen.

 
  Te huur: Statafels (met of zonder hoes)