De Entertainment Koning
Promotie
Home Offerte Contact
     
  Promotie

De Entertainmentkoning is gespecialiseerd in de complete verzorging van promotionele activiteiten voor winkel(centra), winkelopeningen en gemeenten. Het bedenken van een compleet jaarplan met een boodschap, maar ook de organisatie en uitvoering van eenmalige acties bij (her)openingen en uitbreidingen behoren tot de mogelijkheden. Op deze manier kunt u zich als ondernemer concentreren op de contacten met uw klanten en de verkoop en zorgen wij voor de rest!

Zowel de conceptfase als de daarbij behorende organisatie is onze specialiteit. Wij schrijven niet alleen het plan waarbij rekening wordt gehouden met de doelstelling maar zorgen ook dat het plan wordt uitgevoerd en de juiste mensen worden ingezet. Denk hierbij aan attractieverhuur, spelbegeleiding, de coördinatie van alle partijen, artiesten en toeleveranciers. Voor veel van onze opdrachtgevers stellen we op basis van een jaarbudget en prioriteiten een compleet programma samen voor wekelijkse acties, stadspromoties maar ook de activiteiten tijdens de jaarlijkse hoogtijdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst.

Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bij de Entertainmentkoning bent u absoluut aan het juiste adres!