De Entertainment Koning
Kinder Entertainment
Home Offerte Contact
     
  Kinder Entertainment

De Entertainmentkoning is al jaren een betrouwbare partner in de uitvoering en organisatie van originele kinderactiviteiten.
Voorop staat het plezier van de kinderen gevolgd door de aankleding, het spel en de mensen.
De Entertainmentkoning beschikt over een ruim bestand aan (ballonnen) clowns, professionele schminkers, goochelaars en acteurs om uw winkelopening, bruiloft of bedrijfsfeest tot een succes te maken voor de allerkleinsten. Denk ook aan de combinatie van een springkussen met ballonnenclown of ballonnenclown en schminkclown.

Schminken
Het schminken van kindergezichten is een succesnummer op elk evenement. Vanuit een kleurige kaptafel kunnen alle kinderen zich snel en vakkundig laten grimeren in diverse verbluffende creaties.

Ballonnenclown
Ballonfiguren uitdelen is een uitstekende manier om kinderharten te veroveren. De ballonnenkunstenaar kan in verschillende typetjes ballonnen uitdelen. Denk hierbij als prins, kabouter, piraat maar natuurlijk ook als echte clown.

Meeleef-theater Powerkids
Een intensief meeleeftheater waarbij clown Pietje Pet en zijn assistent de kinderen meenemen op reis om een echte Powerkid te worden! Maar…… om een heuse Powerkid te worden zullen de kids van zich moeten laten horen en met Pietje Pet mee moeten klappen, springen, stampen, schreeuwen, snurken en zingen.

Ook worden zij uitgedaagd om mee te doen aan verschillende spelonderdelen als: Gekke bekken trekken, muziekquiz, het snelle snoep eet spel enz….enz…..

Als finalespel gaan ze met z’n allen onder de limbostok door…, die steeds lager komt te liggen ! En hebben ze dit allemaal gedaan..., dan zijn ze echte ”Powerkids” geworden!

Tijdsduur: +/- 45 minuten.
Leeftijdscategorie: 4 tm 12 jaar

Doe-activiteiten
De Entertainmentkoning biedt tevens leuke doe-activiteiten aan voor de kids. Het motto is immers, als de kids zich vermaken hebben de ouders het ook naar hun zin! Veel van deze activiteiten zijn gebaseerd op knutsel & schilderactiviteiten, waarbij de kinderen zich volledig creatief kunnen uitleven. Een aantal zeer geslaagde activiteiten zijn:
  • Een reuzenschilderij maken waarbij met meerdere kids tegelijk aan een schilderij wordt gewerkt. De kids gaan als echte schilders in de weer met kwasten en verf.
  • T-shirts schilderen
  • Buttons maken
  • Maskers versieren