De Entertainment Koning
Themafeesten
Home Offerte Contact
     
 Themafeesten

De verschillende themafeesten: DE HOLLYWOOD HELDEN PARTY

Een Thema geheel in stijl van Hollywoord en haar filmsterren!
"Superman" zelf is uw gastheer en hij neemt u mee op een magische tour door Hollywoord. Hij daagt u uit tijdens verschillende quizonderdelen, want hij wil graag weten hoeveel u weet van Hollywood en haar helden.
 • Uit welke film komt dit muziekfragment?
 • Omschrijf de filmster.
  • U mag alles vertellen alleen zijn naam niet.
  • Kunt u raden welke filmster er bedoeld wordt?
En dan...is er opeens de prestigieuze "Oscar" uitreiking,
waarbij er door u wordt gestemd op bv.:
 • Beste werknemer van het jaar
 • Sportiefste teamlid van de sportvereniging
 • Liefste familielid van de hele familie
Onder groot applaus worden de Oscars uitgereikt aan de winnaars / winnaressen. Meteen na de uitreiking barst het eindfeest los, waarbij u verrast zult worden met een tweetal spetterende optredens van echte helden uit de film / muziekwereld.
Tip: het is helemaal leuk als u verkleed komt als uw filmheld! Gegarandeerd succes bij uw entree over de rode lopen!
menu

LEVEND GANZENBORD
 • Spelduur ca. 1,5 uur
 • Groepsgrootte: 20-100 personen

Eerst worden de personen door ons in groepjes verdeeld (Alle groepen blijven wel gezellig bij elkaar zitten, zodat iedereen optimaal bij het spel betrokken blijft). Alle groepen krijgen een spelformulier waarop behaalde scores van de diverse opdrachten bijgehouden moeten worden.
Er mag steeds één persoon van een groep naar voren komen om aan het speelbord met een grote dobbelsteen te gooien. Kom je op een algemene opdracht, dan mag de persoon aan het speelbord weer gaan zitten en volgt een opdracht die bestemd is voor alle groepen. De score wordt ingevuld op het spelformulier.
Komt de speler op een "doe-opdracht", dan zal deze speler aan het speelbord een ludieke opdracht moeten uitvoeren ten overstaan van het publiek. (Bijv. meezingen op gitaarmuziek of een bierestafette)
Het spel ken twee prijswinnaars: de ploeg die het snelst van start exact op de finish uitkomt en de ploeg met de hoogste score op het spelformulier.

Voorafgaand aan het feest horen wij graag van de organisatie enkele wetenswaardigheden over enkele mensen die mee gaan doen aan dit spel. Het gaat om leuke, grappige of gekke gebeurtenissen waar zij bij betrokken zijn geweest. Wij verwerken deze informatie in het spel. Betrokkenen verwachten dit vaak niet en de verwerking van deze informatie in het spel staat garant voor de nodige lachsalvo´s tijdens het feest.
menu

AMSTERDAMSE AVOND
 • Duur ca. 3-4 uur
 • Groepsgrootte: 20-200 personen
Gezellig een pilsje pakken en meezingen met Hazes en Johnny Hoes, kortom: tijdens dit feest waant u zich in een gezellig kroegje in de Jordaan waarbij het altijd op en top gezellig is. Onze eigen "Johnny" weet u op Amsterdamse wijze in beweging te krijgen. De meezingers heeft u vlot onder de knie.

Wat gaat u zoal meemaken:
 • Een live optreden van Johnny Smartlap, die zichzelf begeleidt op zijn gitaar;
 • Een twee-tal “pittige “spelonderdelen die regelrecht van de Amsterdamse Wallen komen;
 • Karaoke, u zingt zelf mee met de grootste Amsterdamse artiesten als Drukwerk, Koos Alberts & André Hazes.
 • Een paar lekkere pilsies pakken bij een oud kroegje in de Jordaan.
Om het thema te versterken wordt de zaal aangekleed met een prachtig decor met pikante weergaven van de rosse buurt voor ook wat pikantere spellen die voor de nodige hilariteit zorgen.
Pas gedurende deze avond wel goed op uw spullen!. Er zitten ongure types in de zaal die het gemunt hebben op uw persoonlijke eigendommen. Voor u het weet bent u in een flits beroofd….
menu

DE UITDAGING
 • Spelduur 1,5 uur
 • Groepsgrootte: 20-50 personen
Een interactieve quiz waarbij u aan de quiztafel de uitdaging aangaat tegen het andere team. De spelelementen van deze show herkent u misschien wel van de TV. De uitdaging is een show in de sfeer van “ Ik hou van Holland “ en “ Holland Sport “. Onze gladde showmaster laat u deelnemen aan de volgende spelonderdelen :
 • Petje op – Petje af ! Hoeveel kennis heeft u van : uw eigen vriendengroep, collega’s, sport en ander nieuws uit ons eigen kikkerlandje ?
 • Hoeveel weet u nog van die oerhollandse meezingers van toen en nu ? Oftewel : “Welke zanger was dit ook alweer, wat is de titel van die meezinger, hoeveel regels ken jij nog van het refrein?
 • Bekende Nederlanders Quiz. De teamcaptain krijgt van de showmaster namen van bekende Nederlanders te zien, waarover de teamcaptain dan eén en ander vertelt, maar de naam noemen mag natuurlijk niet ! Kun jij met je team raden welke BN-er hij /zij bedoelt ?
 • (Sport)bloopers. Op groot scherm krijgt u de mafste (sport)fragmenten voorgeschoteld. Kun jij met je team voorspellen hoe het sportfragment afloopt?
 • Verrassingsronde. De klapper van de avond waarbij eén van uw teamleden uit de band mag springen en nog eens dubbele punten voor zijn/haar team kan gaan binnenhalen met een fantastische act.
Welk team verdient de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? "DURF JIJ DE UITDAGING AAN TE GAAN?"
menu

13 = GELUKSHOW
 • Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
 • Groepsgrootte: 20-50 personen
Speluitleg :
De mensen worden door de presentator ingedeeld in twee teams. De teams worden zo ingedeeld, dat ze qua samenstelling ongeveer gelijk zijn (aantal, man/vrouw, leeftijd ).
Deze twee teams gaan het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd !

Elk team krijgt nu van onze presentator een reuze “speel“kaart (1x2m ) met daarop 25 vakjes. Elk vakje is genummerd en staat voor een bepaalde opdracht ( doe-denk opdracht, deze opdrachten kunnen we aanpassen aan de groep, zodat we het zo gek mogelijk kunnen maken ! )

Heb je met je team een opdracht gewonnen, dan mag je dat vakje met die opdracht dichtschuiven. Vakje nummer 13 is opvallend fel van kleur en dit is niet zonder reden. Het team dat als eerste 13 vakjes afgesloten heeft, heeft het spel gewonnen! ( 25 – 13 = nog 12 opdrachten in het spel ). 13 Is bij dit spel dus het gelukscijfer want met 13 win je het spel !!!

In de hoge hoed van onze presentator bevinden zich 25 ballen met op elke bal de daarop betreffende opdracht. Na elke opdracht laat de presentator een nieuwe bal uit de hoge hoed komen ! Met weer een nieuwe, spannende en uitdagende opdracht voor het hele team ! Welk team zal er gaan winnen ? En met een schitterende prijs naar huis gaan ? Ja, ook aan de poedelprijs is gedacht !
menu

SEVENTIES PARTY
 • Avondvullend programma
 • Groepsgrootte: 20- geen maximum
Vanavond staat de Seventies DJ centraal! De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer en uw gasten wanen zich weer even in de tijd van de Flower Power, Afropruiken, wijde pijpen en glitterbollen!

We nemen uw gasten mee op reis door de tijd. Dans op muziek zoals muziek hoort te zijn, van de Tramps tot Aretha Franklin en van the Beegees tot Boney M. Maak uw outfit compleet bij onze Metamorfose Stand met afropruiken, glitterbrillen en felgekleurde boa’s!

Doe mee aan de Seventies Quiz en Dance Contest! Tijdens deze avond gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Om de zaal nog meer in het thema onder te dompelen is het mogelijk om een lichtgevende dansvloer neer te leggen voor een extra Seventies gevoel!
menu

MAFFIA/CASINO-AVOND
 • Avondvullend programma
 • Groepsgrootte: 20- geen maximum
Op dit feest waant u zich in de glitter en glamour wereld van de roerige jaren 30.
De genodigden op deze avond hebben uiteraard een strikte dresscode. De mannen komen als Lucky Luciano, Bugsy Siegel of All Capone. De dames komen als Marlène Dietrich of Grace Kelly.
Na een chique welkomstdrankje kunnen de gasten zich storten op gokspellen als Black Jack en Roulette. De gasten dienen zich hebzuchtig te gedragen en zo snel mogelijk kapitaal te vergaren aan de diverse goktafels. Bij louche spelletjes als " balletje balletje" en dobbelen kan echter ook grof verloren worden.

Heeft u als gast veel goktalent of gewoon veel geluk? Dan wint u fiches, veel fiches die geld waard zijn. Hiermee kunt u aan het eind van de avond meebieden op de meest fantastische prijzen die door een veilingmeester worden geveild. De materialen krijgt u tijdens het bieden echter niet te zien doch u hoort alleen de cryptische omschrijving. Speelt u het slim dan gaat u misschien met tassen vol (eerlijke) prijzen de deur uit.

Optioneel is het mogelijk deze avond uit te breiden met de ware MaffiaDJ. Om ervoor te zorgen dat de outfit van de gasten nog meer past binnen het thema is het mogelijk om passende metamorfose-items te bestellen zoals, boa’s, maffiahoeden, charlestonbandjes en pistolen. Niemand betreedt de geheime Club zonder een van deze prachtige items en als verrassing mogen de gasten deze items aan het einde van de avond mee naar huis nemen!
menu

DE MUZIEKSPEKTAKEL QUIZ
 • Spelduur ca. 1,5 uur
 • Groepsgrootte: 20- geen maximum
Kun je zingen, zing dan mee met onze spelleider die je zal begeleiden op zijn gitaar. Voel je een echte IDOL. Zing je liever niet live? Geen probleem maar dan hebben we jou wel nodig om al die lastige muziekvragen te beantwoorden tijdens "de muziek uit de jaren ....quiz".
Tijdens deze avond al het publiek ook nog eens worden verrast door optredens van enkele grootse artiesten! Houdt u van gezelligheid en veel muziek? Kies dan voor het muziekspektakel.

Omschrijving:
Een muziekspektakel waarbij enkele groepen feestgangers door ons worden ingedeeld. Elk team zal getest worden op muziekkennis met verschillende doe- en denkopdrachten. Artiesten/liedjes raden op live muziek. Welk team raad het snelst de artiest / band die er een hit mee scoorde. Muzikale vragenronde voor de teamleiders met o.a. kennisronde over muziek in de jaren ´60 ´70´80´90 enz. Raad bij welke TV-spot de tune hoort. Een aantal personen wordt uit de feestgangers gepikt om in de huid te kruipen van bekende sterren als André Hazes, Meatloaf enz.
menu

HET FOUTE FEEST
 • Groepen vanaf 20 personen.
 • Duur ca. 3 à 4 uur
Welkom op het "FOUTE" feest! Natuurlijk komen de personen die uitgenodigd zijn voor het "foute" feest in zo fout mogelijke kleding, niets is te gek en dress to inmpress is vanavond het thema! Een tijgerprintpakkie, fitnesskleding uit de jaren 80, in een trainingspak met daaronder sandalen, bedenk het, vanavond mag alles.
Na de nodige drankjes komt onze aalgladde presentator binnenvallen om u mee te nemen en uit te dagen tot de meest "foute" spelonderdelen.

Ja, ja ! hooggeëerd publiek! Doe mee met: Prijs je Rijk, Wedden Dat (De meest foute weddenschappen komen nu aan bod!) Het Gouden Bingospel (met hele foute prijzen) en oh ja, ook weten we alles van het publiek in de zaal. Weet u dit ook?!?
Tijdens het feest zal u ook nog worden verrast door een fout optreden van een grootse artiest…. Meezingen geblazen dus!

Na elke quiz - of elk spelonderdeel zorgt onze presentator voor de muziek. Hij draait hierbij graag zijn `lievelingsnummers `van o.a Modern Talking, Hepie & Hepie, The Village People en nog veel meer !!!!
Kortom: Een heerlijk, fout avondje uit waarbij het lachen, gieren en brullen om jezelf en de ander zal zijn!
menu

HET ONGEORGANISEERDE FEEST
 • 2 uur durend programma
 • Groepsgrootte 20-100 personen
Op deze avond wandelt u binnen bij een heuse bruiloft.
De tafels voor de familie, de voetbalclub, de collega´s en alle andere "gasten" staan klaar. Wanneer iedereen zit, is er koffie met iets lekkers en kan er een begin worden gemaakt met het bedenken van sketches voor het bruidspaar. Zo dient er een welkomstlied gemaakt te worden, de versiering (roosjes vouwen) wordt gemaakt, een ABC levensloop etc.

Dan, als de voorbereidingen gereed zijn, volgt het officiële gedeelte van het feest. De huwelijksvoltrekking van het bruidspaar, compleet met getuigen, wederzijdse ouders en de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Nadien volgen de felicitaties voor het kersverse "bruidspaar" en worden de sketches ten tonele gebracht.
Is dit achter de rug, dan volgt een heerlijk buffet en is het feesten geblazen. Dansen en hossen op de muziek maar niet nadat het bruidspaar de openingsdans heeft verricht. Tijdens het feest wordt uiteraard het "versieren en hoog leven" van het bruidspaar niet overgeslagen. Er is zelfs een fotograaf aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen voor het "nageslacht". Kortom net een echte bruiloft, een feestelijke avond voor de echte levensgenieters onder ons.

menu